Zit u met de handen in het haar omdat het VvE beheer te zwaar is voor u en woont u in de regio van Den Haag? Of is de administratie een chaos en kunt u als bestuurder wel wat hulp gebruiken? Laat VvE Beheer van Dijk al uw zorgen uit handen nemen door de dagelijkse taken van het bestuur uit te besteden. Wij streven naar optimale kwaliteit van onze dienstverlening voor het beheer van uw gebouw en uw vereniging. Woont u in Den Haag en omgeving en zoekt u totaal VvE beheer? Wij adviseren u graag!

De beheerder neemt uw totale VvE beheer zorgen uit handen in de regio Den Haag

Het is soms lastig om alles goed onder controle te houden. VvE Beheer van Dijk is actief in de regio Den Haag en helpt u graag om de touwtjes in handen te krijgen met totaal VvE Beheer door overzicht te bewaren in taken, werkzaamheden en deadlines. Naast het beheer kijken wij ook of er besparingen kunnen worden gerealiseerd op de begroting. We streven ernaar om een aantal keer per jaar contact te hebben met het bestuur om te bepalen welke koers de VvE opgestuurd zou moeten worden en de besluitpunten van de Algemene Ledenvergadering op te volgen of uit te voeren.

Op weg naar een goede toekomst

Bij VvE Beheer van Dijk maken we gebruik van het programma Twinq. Dit is een VvE Beheer programma waarin al onze VvE leden hun digitale VvE-dossier kunnen raadplegen via het internet. Dit maakt mogelijk dat het bestuur en de leden altijd en overal de online gegevens van de vereniging kunnen inzien. Hierbij kunt u denken aan (bestuurs)gegevens, notulen, eigenarenlijst, financiële situatie en debiteurenoverzicht.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u hulp nodig en bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u meer informatie over totaal VvE Beheer in de regio van Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0182 – 618 450. Totaal VvE Beheer in regio Den Haag staat voor u klaar!

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht