Stop met het zoeken naar een administrateur voor uw Vereniging van Eigenaren en kom naar VvE Beheer van Dijk! De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Door het financieel en administratief beheer van de Vereniging van Eigenaren uit te besteden aan VvE Beheer van Dijk bent u er zeker van dat alles goed geregeld is. Een administrateur verzorgt dan het administratief beheer van uw VvE.

Wat kunt u verwachten van een administrateur van VvE Beheer van Dijk?

Er komt nogal wat administratief werk kijken bij het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Daarnaast moet u goed contact onderhouden met de bewoners. Wij helpen u hier graag bij! Onze administrateur voor administratief VvE beheer voert de volgende taken uit:

• Communiceren met de (bestuurs)leden;
  • Communicatie met derden/leveranciers;
  • Post afhandeling VvE;
  • Vergaderingen voorbereiden;
  • Mee laten kijken op uw eigen pagina van de VvE;
  • Verzekeringskwesties oplossen;
  • Administreren van alle VvE gegevens.

Wij streven ernaar om u de service te bieden die u mag verwachten van een professionele VvE administrateur. Hoe beter de service, hoe minder verwarring en klachten er ontstaan. Wij zien onze klanten graag tevreden en wij leveren daar een optimale bijdrage aan.

Onze administrateur voor uw VvE staat voor u klaar!

Tegenwoordig heeft een Vereniging van Eigenaren een breed takenpakket: van financiële en administratie taken tot aan technische en secretariële taken. VvE Beheer van Dijk biedt diensten aan in een groot deel van Nederland en staat graag voor u klaar om u te helpen met het beheren van uw vereniging. U krijgt zelfs een persoonlijke pagina op onze website, met daarop informatie over uw VvE. Dus stop met verder zoeken en vraag een offerte aan met behulp van ons offerteformulier. Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Bel dan snel naar 0182 – 618 450 en wij helpen u graag verder.

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht