Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan bij VvE Beheer van Dijk

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij VvE Beheer van Dijk als u op zoek bent naar optimale kwaliteit dienstverlening voor uw Vereniging voor Eigenaren. VvE Beheer van Dijk is een jonge onderneming met jarenlange ervaring in het totale VvE Beheer. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en dit begint al bij het bespreken van de offerte. Vraagt u daarom gerust eens om een vrijblijvende offerte bij VvE Beheer voor een van onze diverse pakketten die op uw VvE van toepassing zijn. Wij kunnen de VvE op maat beheren!

Offerte op maat voor uw VvE bij VvE Beheer van Dijk

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de diensten en mogelijkheden voor uw VvE. Als u kiest voor VvE Beheer dan kiest u voor service, transparantie, goede prijs- kwaliteitsverhouding en de beste communicatie. Goede communicatie leidt tenslotte de meeste tijd tot tevredenheid van beide partijen. Wij werken op basis van uw specifieke wensen en het beheer van de VvE kan in zijn geheel door ons worden uitgevoerd.

Voor meer informatie, advies of een geheel vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen met VvE Beheer van Dijk door te bellen naar telefoonnummer 0182 – 618 450.

Persoonlijke gegevens:

Uw naam*

Uw adres*

Uw woonplaats*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

VvE gegevens:

Naam VvE :

Adresgegevens VvE :

Aantal appartementen :

Stookkosten afrekening via de VvE :

Meerjarenonderhoudsplan aanwezig :

Welke diensten / werkzaamheden wilt u afnemen?